Hurs fungerar ej vidga relationer stav somlig?

Hurs fungerar ej vidga relationer stav somlig?

Spartanskt uttryckt ar ett oppet affar e gift alternativt dejting darborta do tva partnerna har kommit overens forsavit att ha andra sexuella partners utstott deras primara deltagande stav varandra.

Det ha galler traditionellt bada partnerna i relationen, skada det finns exempel pa att en bruten partnerna valjer att bibehalla monogam, skada samtycker mot, eller mot samt tillsammans stodjer, saken dar andra partnern inneha sexuella relationer med manga partners utstott huvudrelationen.

Persone saso anammar denna relationsstil sager att dom blott vet att dom ick kan besta monogama, att do evig gillade att hava overlappande partners och att saken dar konventionella relationsmodellen baserad kungen lojalitet kontra nagon delagare helt lat ej funka forut de dar.

Dom uppg att det verkar onaturligt samt dom ager komplicerat att regera i sitt abstinens att se andra manniskor.

Forsavit du snacka tillsamman persone sasom ar i en offentlig forhalland, kanske do uppg mo dig att att existera i nago offentlig forhallande skanke de dar det ultimat itu tva varldar: frihet samt hangivenhet.

Dom age sin primara delagare, sasom dom alskar samt spenderar storre delen fran sin tidrymd med, samt do inneha sekundara sexpartners.

Att hava nagon oppen relation

Varjeoppet affar inneha avta egna bestammels, skad allmant befinner si do sekundara partnerna bara sexuella. Ifall en manniska upptacker att do kommer kanslomassigt forut tatt nago icke-primar kompanjon, avga do allmant att motas den gubbe alternativt kvinnan. (det har skiljer sig fran e polyamorost affar, som medger partnerna att bilda bade ett sexuellt och e kanslomassigt forbindelse tillsamman andra personer utstott saken da primara relationen.)

Hur kan en mottaglig forhallande funka?

Generellt kommer bagg personerna att njuta itu externa sexpartners, skad ick nodvandigtvis. Det finns vidga relationer darbort saken dar foren partnern forblir monogam medans saken da andra far, tillsammans helt bifall, se andra folk. Det har kan orsaka kungen att ett medspelare ej langre kan upptrada sexuellt, eller saso inneha tappat intresset for kuttra sju, andock likval alskar sin akta half sam vill hejda innestaend i aktenskapet samt se sin medspelare euforisk.

Men summan befinner si det har: ett offentligt forhallande kan bara fungera forsavitt det inkluderar hederlighet forsavit vem ni ligger tillsamman, att grepp uppsikt kungen svartsjuka samt for alltsamman gora det tydligt pro din primara kompanjon att det befinner sig dom saso ar saken da.

Dejta nagon i e oppen kondition

Du ager exakt traffat nago enastaende kille och han berattar att han befinner si i e oppen forhallande. Det har kan befinna e tillfalle for dig att bilda dig ifall dina egna granser.

Forsavit din svartsjuka gen befinner sig stark, eventuellt ni ick befinner sig tacksam med att brightwomen.net besök webbplatsen vara medveten om att han har nagon forstahand delagare och andra sekundara partners

Forsavit din gosse allaredan befinner sig i e primart forhallande kommer n icke att fa saken da plan fran engagemang n kan erfordra bruten honom.

Om ni a andra sida ar vetgiri pa att utprova vilken typ bruten frihet e oppet karleksforbindelse kan donera dej, hursa ick ga vidare?

Kristina beskriver sitt bringa karleksforbindelse odl narvarande: mi var aktenskapsbunden i 20 ar tillsammans nagon besittande, soti hane. Han kom a nagon kultur – Marocko – sasom tittad kvinns sasom agodelar. Mi kunde ej ha nagra manliga kompisar; han varenda stadse misstanksam sam holl mej i mott sparra! Slutligen ansokte sjalv om separation och skapade tvart nago imag gallande Tinder.

Kungen Tinder traffade mi Phil, ett fransman sasom sokte en icke-exklusivt affar. Hans image sa alltsammans: Letar ni efter en sexpartner, konventionell eller enbart da och da. Exakt som mi hade han absolut lamnat en langvarigt monogamt affar och ville se odl flertal annorlunda kvinns som genomforbart.

Alldenstund jag ick ville aterforbinda jag till en herre, varje Phil nagon perfekt tavling pro mej. Vi inneha nu varit i en oppen forhallande i en ar och vi befinner si ett bruten dom lyckligaste paren sjalv kanner. Vi ar varandras primara delagare, men nar Phil tillats bojelse att prova nago annan blygd som han uttrycker det, vet han att han kan gora detta tillsammans mitt fulla bifall. Samt nar jag vill hava fa forandring sexuellt, befinner si det finemang stav honom att mig traffar andra killar.

Ibland visar sig bringa relationer inte effektuera drommen do lovar ifall nagon bastant el av skild sexpartners. Marklig av do framsta anledningarna till att e oppet forhallande inte funka inkluderar:

  1. En av partnerna inser att de vill existera unik aven fast allt.
  2. Manga sexuella partners begransar nagon persons mojlighet att forbinda djupa kassett tillsammans manniskorna do delar sin lekame tillsamman.
  3. Fobi pro konssjukdomar alternativ rentav snara och kungora nagon STD.
  4. Din sjalvkansla kan skadas , sarskil om din primara kompanjon borjar betala f overdriven tidrym tillsammans nagon person saso ar kopiost snyggare an du.
  5. Nar n bli gammal, n naturligt vill intressera sig for bara en manniska . Singelscenen gor det absolut enkelt icke till dej langre.

I slutet av dagen befinner sig det enkom du sasom kan besluta ifall ett oppen karleksforbindelse kommer att mota dina behov. Kontemplera ingaende villig baksida av underben dessa befinner si fore n skanker dej ut i denna nya relationsdynamik.